Tot el que aquí veureu va néixer en provar de fer una joguina i dibuixar-la a 4 mans en un tovalló de bar. L'experiència ens va semblar tan divertida que des d'ençà que no hem parat de dibuixar plegats. Com moltes coses bones, va succeïr sense ni adonar-nos-en. I amb la mateixa empenta, ens vam posar a tallar fusta per tal de convertir el resultat en obra gràfica. Confiem que el que aquí veureu us agradi tant com a nosaltres fer-ho.


AMORS DIFÍCILS






















Exposició de Blanca Hernández + Pep Brocal a la galeria Miscelanea. La inauguració és aquest dimecres 7 de setembre a les 8 del vespre.






















AMORS DIFÍCILS
vol ser un recorregut gràfic de vivències tan aleatòries com ho és l'equació que aquí es formula, i de la qual no es pretén revelar cap incògnita. L'amor és molt poderós, pot estar en l'origen de tot i per tant també pot suposar el final. És un dels motors de la vida i, segons sembla, la causa d'una llarga llista d'accidents, tant del cos com de l'esperit. Aquesta exposició vol ser un noticiari convuls de grans i petits moments d'unes vides imaginades que podrien ser les nostres o les vostres o les de tothom.

AMORS DIFÍCILS
explora aquesta vivència inefable a partir de diversos camins:

AMOR A RITME DE Bugui Bugui
. La primera part mostra una sèrie d'experiències que volen donar mesura de la diversitat de l'amor en conflicte, vist des d'un prisma formal i argumental de tres cares: bàsic, fantasiós i irònic.

CASOS REALS
. La segona part ens remet a casos imaginats de noticiaris inexistents, fragments de vides que podem espiar escudats en la impunitat del lector accidental, retalls de drames en què es confon la versemblança amb la irrealitat de la notícia simulada. Per això, des de la paròdia, el tractament utilitza recursos que recorden les estampes de Cordel del Brasil i també solucions visuals, tipogràfiques i periodístiques de rotatius sensacionalistes d'altres èpoques, com el diari El Caso.

HISTÒRIES D'AMOR
. La tercera part exposa un ventall de peces de format més gran i concepció més àmplia sobre diversos aspectes de l'amor que van des de l'explicació simbòlica a la seva utilització en la mitologia moderna.



Aquí mateix podreu veure algunes fotos del muntatge...


Que ho disfruteu!